15 вересня "Київенерго" може залишитися без комунального майна


Київська міська державна адміністрація у вересні може розпочати вилучення майна міської громади, яке перебуває у розпорядженні "Київенерго", за неналежне виконання енергокомпанією функцій виробника комунальний послуг.

Про це йдеться  у розпорядженні КМДА "Про затвердження тарифів на теплову енергію, встановлення та погодження тарифів на комунальні послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води для населення", пише Київ.proUA.com.

Згідно з документом, "у разі невиконання "Київенерго" взятих на себе зобов'язань щодо виконання функцій виробника комунальних послуг з централізованого опалення та постачання гарячої води, відповідно до договору на виробництво комунальних послуг з постачання гарячої води та централізованого опалення від 14.08.2007 з 15.09.2009 розпочати процедуру вилучення та передачі іншому підприємству майна територіальної громади Києва, що знаходиться у володінні та користуванні "Київенерго".

У розпорядженні зазначається, що розпочати процедуру майна повинні Головне управління комунальної власності КМДА та Головне управлінню палива, енергетики та енергозбереження КМДА. 
 
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ