"Кінгз Кепітал" визнано банкротом


Господарський суд Києва визнав банкротом фінансову групу "Кінгз Кепітал".

Про це йдеться в повідомленні суду, пише "Обком" з посиланням на "Українські новини".

"Постановою 44/472-б від 21.08.2009 визнано банкрутом і відкрита ліквідаційна процедура ТОВ "Кінгз Кепітал", - йдеться в повідомленні.

Претензії кредиторів приймаються протягом місяця, починаючи з 1 вересня, за адресою: Київ, вул. Закревського, 87-д, офіс 12.

Як відомо, 24 листопада столична міліція затримала керівника "Кінгз Кепітал" Олександра Бандурченка за обвинуваченням у шахрайстві з грошима громадян.

Начальник Головного керування МВС України в Києві Віталій Ярема заявив, що підставою для порушення кримінальної справи були заяви від майже 60 громадян. За словами постраждалих, вони відповідно до укладених угод з "Кінгз Кепітал" не можуть отримати ні обіцяних відсотків, ні вкладених грошей.

2 січня в рамках розслідування кримінальної справи щодо діяльності "Кінгз Кепітал" столична міліція обшукала місце роботи і квартири пастора "Посольства Божого" Сандея Аделаджи. 

Апеляційний суд Києва залишив без змін рішення Шевченківського суду Києва від 27 листопада 2008 року, що обрав запобіжним заходом для керівника фінансової групи "Кінгз Кепітал" Олександра Бандурченка утримання під вартою на 2 місяці.

Пастор "Посольства Божого" також дав зобов'язання міліції не виїжджати за межі України, поки не буде завершено розслідування справи про фінансові махінації компанії "Кінгз Кепітал", згодом проти Аделаджи порушили кримінальну справу.

У київській міліції також відзначили, що це зв'язано з тим, що в заявах потерпілих від діяльності "Кингз Кепітал" відзначається, що саме Аделаджа під час своїх проповідей закликав прихожан вкладати гроші у  фінустанову.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ