Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4a96a04c8d74c/
Українська правда
Київ

У Києві відкрився п'ятизірковий готель "Інтерконтиненталь"

27.08.2009  18:08

У четвер у Києві по вулиці Велика Житомирська відкрився п'ятизірковий готель "Інтерконтиненталь".

Про це заявив генеральний менеджер готелю Леон Ларкін, повідомляє УНІАН.

За його словами, заповнюваність готелю очікується на рівні 65-70% на рік, а відвідуватимуть його в основному бізнесмени.

За даними Ларкіна, вартість стандартного номера становить близько 400 євро за ніч, президентського номера - 14,5 тисяч євро за ніч, королівського номера - 7,5 тисяч євро. Усього в готелі 272 номери, включаючи 5 посольських апартаментів. Площа королівського номера становить близько 200 кв. метрів, площа президентських апартаментів - близько 300 кв. метрів.

Президентські апартаменти включають кімнату для охорони, кухню, хол, вітальню, кабінет, гардероб, спальню, санвузол, ванну, а також індивідуальний ліфт.

Постояльці готелю зможуть обирати подушки на свій смак, а президентський номер буде укомплектований книгами.

Першим новий готель відвідав мер Києва Леонід Черновецький, який оцінив готель як один з кращих у Європі, а ціни - як достатньо помірні.

"Я оглянув готель і можу впевнено заявити, що це заклад світового рівня, який перевершує навіть кращі готелі Європи. Однак головне, що я хочу відмітити, це ставлення керівництва і персоналу готелю до своєї роботи.  Я бачу, що і генеральний менеджер готелю пан Леон Ларкін, і весь персонал щиро вболівають за свою справу. Впевнений, що це головна запорука успіху", - додав Черновецький.

За словами мера, відповідно до вимог УЄФА, до 2011 року Київ повинен підготувати 7 тисяч 300 готельних номерів різних категорій, повідомляє прес-служба КМДА.

"Ми готові надати цю кількість номерів у відповідні терміни. Так, сьогодні  на стадії будівництва знаходиться 18 готелів різної категорії, 5 з яких - 5-зіркові", - заявив Черновецький.

Мер підкреслив, що наразі столична влада скоротила процедуру оформлення земельних ділянок під будівництво готелів, і він особисто контролює оформлення всієї необхідної документації.

"Я сміливо можу заявити, що всі поставлені перед нами завдання, особливо в частині підготовки готельного господарства ми виконуємо вчасно", - підсумував міський голова.

"Українська правда. Київ"

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.