У Черновецького заявляють, що в Києві аж кипить робота з підготовки до Євро


У Києві ведеться безперервна робота з усіх напрямків підготовки інфраструктури для проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це у вівторок заявив мер Києва Леонід Черновецький, повідомляє прес-служба КМДА.

Зокрема, за його словами, успішно ведеться будівництво об'єктів готельного господарства столиці, а вокзали (як залізничний, так і автовокзали) вже сьогодні готові прийняти учасників та гостей Євро.

"Позитивні відгуки УЄФА отримала і транспортна інфраструктура столиці. Гості у повному об'ємі будуть забезпечені громадським транспортом з найвищою якістю обслуговування", - підкреслив столичний мер.

Він також додав, що наразі у Києві триває ретельна підготовка до організації "фан-зони" УЄФА на Хрещатику.

"Ми першими серед усіх інших приймаючих міст презентували інспекторам УЄФА "фан-зону", яку розташовано біля арки Дружби народів, і отримали схвальні відгуки. Загальна чисельність глядачів, які зможуть перебувати в ній, буде складати близько 220 тисяч", - сказав Черновецький.

За словами першого заступника мера Анатолія Голубченка, на сьогодні активно вирішується проблема розміщення гостей Євро.

"Ми прорахували всі заклади та альтернативні місця розміщення. Крім готелів, можуть бути задіяні гуртожитки, санаторно-курортні заклади, кораблі, житло під найм, місця тимчасового розміщення тощо. І нарахували, що ми реально зможемо розмістити понад 120 тисяч гостей", - додав перший заступник мера.

"Українська правда. Київ"

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ