Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4a9403710b618/
Українська правда
Київ

Реконструкцію "Олімпійського" можна дивитися в он-лайн режимі

25.08.2009  18:29


Картинка з камери №3. Фото з сайту video.untc.net
Відтепер за реконструкцією НСК "Олімпійський" можна цілодобово спостерігати у режимі он-лайн.

Про це заявив міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко, повідомляє прес-служба Мінсім'ї.     

За словами Павленка, мета встановлення відеонагляду за роботами на стадіоні - це надання можливості кожному українцеві впевнитися в тому, що до Євро 2012 країна готується день і  ніч, що чемпіонат відбудеться на найвищому рівні.

"Усі роботи з реконструкції виконуються чітко за графіком, узгодженим з УЄФА. Роботи ведуться у дві-три зміни, безперебійно, на кількох ділянках одночасно", - підкреслив Павленко.

За словами голови Комітету Верховної ради з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму Павла Костенка, встановлення відеокамер, які відслідковують хід реконструкції, є важливим кроком напередодні остаточного рішення щодо визначення участі українських міст у фінальній частині чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Цілодобову  трансляцію реконструкції стадіону в режимі реального часу в мережі Інтернет забезпечує система відеонагляду, яка складається з 4 відеокамер. Подивитися зображення з них можна на спеціальному сайті http://video.untc.net/.

"Трансляція дозволяє усім користувачам Інтернету бачити чітке та деталізоване зображення в реальному часі. Її може побачити будь-хто з України, так і за її межами. Адже саме до НСК "Олімпійський" прикута увага усього світу, всіх, хто вболіває за футбол і проведення Євро 2012 на найвищому рівні", - зазначив Павленко. 

"Українська правда. Київ"    

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.