Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4a93ff576d34a/
Українська правда
Київ

Павленко вимагає розпочати встановлення куполу над "Олімпійським" протягом тижня

25.08.2009  18:12

Міністерство у справах сім`ї, молоді і спорту вимагає від компанії "Майстер-Профі (Дніпропетровськ) ", обраної підрядником на проведення робіт з установки куполу-навісу над НСК "Олімпійський" у Києві, розпочати роботи з установки куполу до вересня.

Про це у вівторок заявив міністр сім`ї, молоді і спорту Юрій Павленко, пише Київ.proUA.com з посиланням на "Українські новини"

"Ми плануємо вже на цьому тижні завершити затвердження графіків і почати виконання робіт, як це і передбачено графіком. У серпні ми повинні були вже по графіку приступити до будівництва навісу над трибунами, і ми цю роботу почнемо в серпні", - сказав він.

Павленко відзначив, що за підсумками тендеру компанія "Майстер Профі" була вибрана підрядчиком на виконання вказаних робіт.

"Сьогодні Національний спортивний комплекс "Олімпійський" як головний замовник реконструкції НСК "Олімпійський" дав згоду субпідрядникові на виконання робіт "Конструкція навісу над трибунами". Переможцеві тендеру, узгодженому "Київміськбудом", компанії "Майстер Профі", Дніпропетровськ", - сказав він.

У той же час міністр повідомив, що міністерство висунуло "Майстер Профі" низку інженерних, кваліфікаційних і технічних вимог щодо виконання робіт.

При цьому він висловив упевненість, що роботи з монтажу навісу, а також в цілому роботи з реконструкції "Олімпійського" будуть виконані вчасно і в повному обсязі.

За словами Павленка, проінформував, станом на 25 серпня з передбаченого в Державному бюджеті 1 мільярда гривень на реконструкцію "Олімпійського" витрачено близько 500 мільйонів гривень, з яких 43 мільйони гривень склали кошти, направлені на передоплату будівельних матеріалів.
 
Вартість робіт зі встановлення скляного куполу над НСК "Олімпійський" у Києві коливається межах 700-800 мільйонів гривень.
© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.