Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4a8e79273159d/
Українська правда
Київ

Під Києвом збудують стоянки для вантажівок

21.08.2009  13:48

На основних в'їздах до Києва побудують майданчики для тимчасового відстою великовантажного транспорту.

Відповідне розпорядження про будівництво майданчиків для тимчасового відстою вантажівок підписав міський голова Леонід Черновецький, повідомляє прес-служба КМДА

Згідно з документом, замовником проектування та будівництва майданчиків визначено комунальне підприємство "Київдорсервіс".

Зокрема, майданчики для тимчасового відстою великовантажного транспорту, побудують на в'їздах до міста з Вишгородського, Дніпропетровського, Житомирського, Ковельського, Овруцького, Одеського, Харківського та Чернігівського напрямків.

Генеральні проектні та підряді організації для виконання робіт будуть визначені на тендерній основі.

У 2009 році планується розробити та затвердити проектно-кошторисну документацію, а безпосередньо роботи з будівництва заплановані на 2010-2011 роки.

Як відомо, столична влада через спекотну погоду заборонила руху великовагового транспорту (вагою понад 24 тони і навантаженням на вісь понад 7 тонн) усіма вулицями міста, в тому числі, визначеними для руху транзитного вантажного транспорту. 

У червні минулого року, Київська міська адміністрація повідомляла, що обрала 6 компаній інвесторами будівництва терміналів для відстою вантажівок на 6 в'їздах у Київ.

"Українська правда. Київ"

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.