Пилипишин: за парковку танків Черновецький бере підвищений тариф


Голова Шевченківської  райдержадміністрації Віктор Пилипишин попередив, що в Міністерства оборони можуть виникнути непередбачені витрати якщо мер Києва Леонід Черновецький змусить військових платити за парковку на Хрещатику під час параду на День Незалежності.

Районний голова нагадав, що день простою на центральній вулиці міста коштує автомобілісту 40 гривень, повідомляє прес-служба Шевченківської РДА.

Але, за його словами, за військову техніку, враховуючи її габарити, Черновецький може взяти значно більший тариф.

"Якщо тариф на паркування однієї машини військової техніки встановити 500 гривень, то, враховуючи, що на Хрещатик їх планують вивести до 20 одиниць, мер зможе заробити за день 10 тисяч гривень", - сказав Пилипишин.

За словами голови Шевченківського району, враховуючи попередній досвід управління Черновецького, важко повірити, що він не скористається шансом заробити й на Дні Незалежності.

"Градоначальник не гребує й невеликими сумами. З кожного бажаючого працювати в КМДА він бере по 600 гривень, за свої "безцінні" поради як стати мільйонером - по 30-50 гривень, з меломанів, які хочуть послухати його пісні, стягує по 25 гривень", - сказав Пилипишин.

На його переконання, "сумління дозволить йому (Черновецькому) заробити й на українській армії".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ