Столична влада каже, що центр Києва не провалиться під вагою танків


Головне управління з надзвичайних ситуацій КМДА вважає, що технічний стан підземних пішохідних переходів, над якими їхатиме військова техніка до місця її стаціонарної експозиції на Хрещатику у День Незалежності, задовільний. Про це заявив начальник управління Віталій Пшеничний, пише Київ.proUA.com з посиланням на "Українські новини".

"Технічний стан перевірених конструкцій і споруд задовільний і придатний для проходження військової автомобільної і гусеничної техніки", - сказав Пшеничний.

Максимальна вага 1 одиниці військової техніки складає 48 тонн.

За словами Пшеничного, напередодні святкування Дня Незалежності управління обстежувало технічний стан 41 підземного переходу, 7 шляхопроводів, 2 станцій метро, а також колектора дощової каналізації.

 Маршрут проходження механізованої і гусеничної техніки пролягає від парку військової частини № А0222, по вулицях Маршала Рибалко, Чорновола, Глибочицькій, Верхньому і Нижньому валах, Набережно-Хрещатицькій, Боричевому току, Володимирському узвозі, Європейській площі і Хрещатику.

Як відомо, Міноборони планує провести на День Незалежності військовий парад, в ході якого по Хрещатику пройде близько 3,5 тисяч військовослужбовців. Військову техніку виставлять на демонстраційний показ.
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ