На просп. Перемоги побилися комунальники і охорона магазину?


19 серпня біля універмагу "Україна", що на проспекті перемоги сталася сутичка між працівники КП "Київблагоустрій" і охороною магазину.

Про це повідомляє "Магнолія-ТВ".

Суперечка виникла через те, що комунальники провели демонтаж банера, який був розміщений на універмазі начебто без проектно-дозвільної документації.

Відсутність проектно-дозвільної документації означає, що банер був розміщений всупереч стандартам та нормам і становив небезпеку для громадян, повідомили у прес-службі КМДА.

За словами начальника Головного управління контролю за благоустроєм Сергія Неклюдова, голові правління універмагу "Україна" Парейцо Пітеру Едварду було вручено припис з вимогою провести демонтаж власними силами у передбачені законом терміни.

"Але даної вимоги виконано не було. Головне управління контролю за благоустроєм Києва є органом виконавчої влади в столиці і має наводити порядок та стежити за благоустроєм у Києві, відповідно до вимог чинного законодавства. Демонтаж сьогодні здійснили професійно і швидко", - сказав Неклюдов.

Він також наголосив, що всупереч інформації, яка була розміщена в деяких ЗМІ, порушень правопорядку та незаконних дій працівників "київ благоустрою" біля універмагу Україна правоохоронними органами не зафіксовано.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ