Центр Києва перекриють на кілька днів. У зв’язку з святкуванням


У зв'язку із відзначенням Дня Незалежності буде закрито рух усіх видів транспорту на центральних вулицях столиці.

Зокрема, з 18 до 24 години 21 та 22 серпня буде закритий проїзд Хрещатиком (від Бессарабської до Європейської площі) та Європейською площею на час проведення спільних тренувань параду військ.

З 00.00 годин 22 серпня до 9 години 25 серпня буде перекритий Хрещатик (від майдану Незалежності до Європейської площі), повідомляє прес-служба КМДА.

22 серпня заборонено рух транспорту на вул. Хрещатик під час проведення святкових заходів та молодіжної легкоатлетичної естафети "Естафета Незалежності".

24 серпня з 8.00 до 13.00 варто обминути Хрещатик (від Бессарабської до Європейської площі) під час проведення параду військ та святкових заходів, Софійську площу, вул. Софійську і вул. Малу Житомирську (з 17 до 22 години) для безпечного руху транспорту загального користування під час проведення святкових заходів на Майдані незалежності.

Крім того, буде призупинено рух усіх видів транспорту:

23 серпня з 10.00 до 12.00 поблизу під'їздів до пам'ятників Тарасу Шевченку, Михайлу Грушевському, князю Володимиру, гетьману Богдану Хмельницькому, до монумента Слави та квіткових композицій до пам'ятного знака "Голодомор 1932-1933 рр." під час покладання квітів до пам'ятників.ж

21, 22, 24 та 25 серпня на маршруті руху механізованої колони та колон з особовим складом.

Також буде тимчасово заборонено паркування транспортних засобів у місцях стоянки колон з особовим складом та бойової техніки 21, 22-25 серпня на вул. Хрещатик (від Майдану Незалежності до Європейської пл.); на бульв. Лесі Українки; на вул. Набережно-Хрещатицькій (біля Річкового вокзалу); на Парковій алеї; на Володимирському проїзді; на Михайлівській площі; на вул. Богдана Хмельницького (біля ЦУМа).

Заборонено розміщення тимчасових споруд, малих архітектурних форм (лотків, наметів, торговельних майданчиків, інформаційних наметів) у місцях проведення загальнодержавних заходів 20-24 серпня.

Комунальне підприємство "Київпастранс" та Комунальна служба перевезень мають передбачити тимчасове призупинення руху маршрутного транспорту поблизу під'їздів до пам'ятників Тарасу Шевченку, Михайлу Грушевському, князю Володимиру, гетьману Богдану Хмельницькому, монумента Слави та квіткових композицій до пам'ятного знака "Голодомор 1932-1933 рр." 23 серпня з 10 до 12 години під час покладання квітів до пам'ятників.

Також буде внесено зміни в роботу маршрутів міського пасажирського транспорту загального користування під час підготовки та проведення святкових заходів на вул. Хрещатик та Майдані Незалежності.

Забезпечено безперебійну роботу рухомого складу, а також організовано перевезення існуючими маршрутами, які проходять біля станцій метрополітену, після проходження останніх поїздів метрополітену.

Планується передбачити резерв рухомого складу поблизу основних пунктів очікування транспорту для забезпечення перевезень пасажирів після закінчення заходів, присвячених 18-ій річниці незалежності України.

Станцію метро "Майдан Незалежності" буде закрито для входу та виходу пасажирів 24 серпня  з початку руху поїздів і до закінчення загальнодержавних заходів на Майдані Незалежності.

У зазначений період станція працюватиме тільки для пересадки з лінії на лінію.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ