Вдалий вікенд: пасіка, кольорові емоції чи прогулянка на трамваї



Фото gousa.com.ua
Не зважаючи на те, що літо підходить до кінця - це не привід засмучуватися. І доки дерева ще зелені, а на небі сяє сонечко, треба провести вікенд якомога активніше та цікавіше.

Тож за вихідні можна встигнути багато, і піти є куди.

Усім пасічникам, прихильникам бджіл та просто любителям меду варто відвідати виставку Миколи Журавля "Пасіка. Apiary", яка проходитиме в галереї "Лавра".

Проект присвячений бджолам, бджільництву та людині. Сама ж експозиція складається зі скульптур-вуликів, картин, фотографій та відеоінсталяції "Агресивне бджільництво".

За задумом автора, вулик символізує ідеальний світ, де господарює краса та гармонія.

Для тих, хто любить не споглядати, а ласувати медом, на території Києво-Печерської Лаври (біля Дальніх печер) триває виставка-ярмарок "Медовий спас".

А в кінотеатрі "Київ" кожен зможе переглянути фільми іспанського режисера Педро Альмадовара.

Так, у фільмі "Поговори з нею" йдеться про журналіста, котрий шукаючи героїню для інтерв'ю, знайомиться з жінкою-тореро Лідією та закохується в неї.

У відомій кінокартині "Повернення" показана доля сильної та вольової жінки Раймунди, яка незважаючи на всі матеріальні та сімейні проблеми намагається боротися з ними та жити далі.

На цей вікенд галерея "Триптих" представляє для всіх прихильників гри з кольорами експозицію Макса Вітика "Срібний та Чорний".

За словами автора, поєднуючи срібний та чорний, він створив відчуття одного світу емоцій - чистого і холодного, та водночас глибокого і темного.

А інтегруючи інші кольори, такі як рожевий, червоний, жовтий, - Вітик зобразив відчуття емоційного вибуху.

Для любителів фантастики кінотеатр "Україна" представить фільм "Дев'ятий округ", в якому йдеться про стосунки між жителями землі та інопланетянами.

Якщо ж ви хочете чогось незвичного, то разом із екскурсоводами "Цікавого Києва" варто відправитися на прогулянку по київським схилам або покататися на старому трамваї по його першому маршруту.

У галереї "Боттега" відкрилася виставка молодих художників - мобільна експозиція.

23 серпня в східному крилі Старого арсеналу відбудеться відкриття виставки "Із глибин...", на якій будуть представлені експонати української культурної спадщини з колекцій провідних музеїв України, що охоплюють період від пластики часів Трипілля до художніх робіт XXI століття.

Отож, вікенд обіцяє бути цікавим. Головне - куди б ви не пішли - завжди беріть із собою хороший настрій та вірних друзів.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ