У Голосіївському районі зарізали будівельника


Пізно вночі 10 серпня співробітники Голосіївського райуправлівння міліції отримали повідомлення, що на вулиці Генерала Родімцева знайдено чоловіка без ознак життя.

Як повідомили у відділі зв'язків з громадськістю ГУ МВС, було встановлено, що потерпілий - це будівельник, який ремонтував їдальню однієї з київських установ.

Через лайку та горілку чоловіка зарізав його 21-річний товариш - громадянин Росії Іван.

За словами свідків кривавого дійства, чоловіки пізно вночі, після робочого дня, вирішили відсвяткувати День будівельника. Святкували довго й активно.

Але, за словами затриманого, сам він в той день взагалі не пив. Сварка між робітниками спалахнула несподівано. Після кількох лайливих слів перепалка переросла в бійку.

Один з будівельників вирішив провчити своїх кривдників за допомогою лопати, яка стояла неподалік.  

Іван  розповідає, що спочатку сховався в душову, а потім побіг до підсобної кімнати, і взяв там ніж - начебто для самозахисту. Тому, коли таки потрапив розбишаці під гарячу руку і отримав кілька ударів лопатою по голові та спині, то у відповідь наніс йому ножем 2 удари в живіт та 5 ударів у спину. Чоловік помер на місці.

Повернувшись до своїх колег, хлопець наказав не телефонувати до міліції, та, зібравши свої речі, поспіхом відбув з міста. Скривавлений одяг викинув у смітник.

Та  далеко втекти не вдалося. Зараз проти затриманого порушено кримінальну справу за умисне вбивство. Парубкові загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ