Заступник мера Києва: ми не допустимо передвиборчої агітації в школах


Столична влада не допустить передвиборчої агітації в навчальних закладах та залучення учнів і студентів до участі в політичних акціях під час навчально-виховного процесу.

Про це заявив заступник мера-начальник Головного управління освіти і науки Віталій Журавський, повідомляє прес-служба КМДА.

За його словами, він вже підписав наказ Головного управління освіти і науки КМДА "Про заборону громадсько-політичної діяльності у закладах освіти міста Києва під час навчально-виховного процесу".

"Ми не можемо допустити порушення чинного законодавства. Безпідставне відволікання учнів, студентів та педагогічних працівників на проведення заходів, не пов'язаних з навчальним процесом, суворо заборонено", - сказав Журавський.

Він додав, що персональна відповідальність за виконання названого наказу покладена особисто на начальників управлінь освіти районних держадміністрації та керівників навчальних закладів.

Як відомо, раніше столичні студенти заявляли, що їм платять по 20 гривень за те, що вони прогулюють пари і махають прапорами за мера Києва Леоніда Черновецького.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ