Партія регіонів не проти співпраці з Черновецьким під час виборів президента


Партія регіонів не виключає можливості співпраці з мером Києва Леонідо Черновецьким під час майбутніх президентських виборів.

Про це в коментарі "Дзеркалу тижня" заявив народний депутат від ПР, відповідальний за фінанси і креатив кампанії Борис Колесников.

"У момент виборів ми ніколи не відмовлялися і не будемо відмовлятися від допомоги тих політичних фігур, що користуються громадською підтримкою. Ні в Києві, ні в регіонах. Черновецкий же, якщо я не помиляюся, виграв останні вибори в столиці", - сказав Колесников.

Він також не виключив можливості співпраці з Київським медіа холдингом, який пов'язують безпосередньо з київським мером.

"А чому ні? У цьому контексті наше можливе співробітництво з Черновецьким (остаточне рішення ще не прийняте) гіпотетично можна розглядати як інструмент досягнення ключової мети. Це чистий політичний маркетинг, якщо хочете", - сказав нардеп від Партії регіонів.

Водночас він наголосив, що "остаточне рішення по Києву і стратегії кампанії ще не прийнято".

"У будь-якому випадку слово за Януковичем. І Черновецьким", - сказав Колесников.

Як відомо, раніше "Українська правда. Київ" писала, що Партія регіонів розпочала формування штабу для президентської кампанії 2010 року з людей Черновецького.

Сам же мер Києва спростував свої попередні заяви про можливу участь у виборах президента. Мовляв, безглуздо йти на вибори, коли не маєш могутньої фракції в парламенті.  

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ