У Київському зоопарку лікуватимуть іграшки


15 серпня в рамках святкування Дня ветеринара в Київському зоопарку з 11.00 до 15.00 працюватиме станція "В гостях у ветеринарного лікаря".

Як повідомляє прес-служба "Київського зоопарку", кожна дитина цього дня може прийти у зоопарк зі своєю улюбленою іграшкою, якщо та раптово "захворіла".

О 12.00 головний "Айболить" зоопарку - Андрій Марунчин чикатимете на зустріч і спілкування з усіма бажаючими відвідувачами зоопарку і представниками засобів масової інформації.

"Лікарі ветеринарної медицини зоопарку нададуть "кваліфіковану допомогу" плюшевому зайчаті чи ведмежаті, проведуть потрібні оздоровчі маніпуляції з дитячим улюбленцем і  порадять, як краще його утримувати, щоб він більше ніколи не "хворів". Відвідувачі зоопарку матимуть можливість спробувати вистрелити по умовних "пацієнтах" з трубки для дистанційних ін'єкцій для надання першої ветеринарної допомоги", йдеться в повідомленні прес-служби.

Крім того, всі бажаючі зможуть намалювати святкові листівки з нагоди Дня працівників ветеринарної медицини та особисто привітати зі святом ветеринарних лікарів Київського зоопарку.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ