На Київщині дільничний міліціонер на смерть збив хлопця з дівчиною


На Київщині дільничний на службовій машині на смерть збив хлопця з дівчиною, які їхали на скутері.

Аварія сталася ввечері, пише Київ.proUA.com з посиланням на "Сегодня". 

За словами керівника прес-центру обласної міліції Микола Жуковича, місцевий дільничний здійснював обгін скутера на перехресті в той момент, коли той вирішив повернути.

"У результаті наїзду 18-річна дівчина загинула на місці, а хлопець помер у лікарні. Обидва вчилися в столичному вузі. Заздалегідь встановлено, що вони їхали на поле соняшників фотографуватися для весільного альбому", - сказав Жукович.

Він відзначив, що коли сталося зіткнення, міліційна машина перекинулася і зайнялася. Офіцер теж отримав травми і був доставлений у лікарню, зараз він під вартою. Прокуратура порушила справу.

За даними джерела видання в МВС, є версія, що дільничний після аварії спеціально намагався підпалити авто, щоб не дізналися, чия це машина.

"Свідки говорять, що майор був п'яний, хоча початкова експертиза цього не підтвердила. Проводитимуть повторні аналізи. Що стосується загиблих Богдана та Ірини, вони не дожили до весілля всього декілька тижнів. Їх батьки не вірять у випадкове ДТП і в те, що майор був тверезий. Сказали, що йтимуть до кінця, щоб винного покарали за всією суворістю", - сказав співрозмовник газети.
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ