На Оболоні і Шулявці відкриють по торговому центру



Фото prometr.com.ua
Восени у Києві з'являться триповерховий торговий центр на Шулявці та торгово-розважальний комплекс "Dream Town" чи "Місто мрії" на Оболонському проспекті.

Їх обіцяють здати до кінця вересня, пише "Газета по-київськи".

Розважальний комплекс на Оболоні планували презентувати ще восени 2008, однак нині на його фасаді висить банер "Відкриття в першому кварталі 2009 року".

Як відомо, центр розташований над частиною гілки столичного метро: "Оболонь" - "Мінська" - "Героїв Дніпра". Наперекір усім побоюванням, що "Dream Town" може "провалитися" під землю, комплекс добудовують.

За словами прораба Юрія Стрільчика, відкриття секції "А" (від "Оболоні" до "Мінської") заплановано на вересень. Однак, можливо, відкриття трохи затягнеться.

Наразі, як відзначає газета,  всередині комплексу лише голі стіни, а виходи розташовані впритул до проїжджої частини.

За проектом від пішохідної зони до торгівельних площ мають зробити наземні пішоходи, але роботу ще не розпочали.

Працівники "Київавтодору" повідомили, що п'ятиметрову зону скоротять на користь автомобільної стоянки. Також пообіцяли збудувати ще два багаторівневі паркінги зі сторони метро "Оболонь" та "Героїв Дніпра".

А здачу другої секції торгового комплексу (від "Мінської" до "Героїв Дніпра") перенесли на наступний рік.

Скляний триповерховий торговий центр з'явиться біля станції метро "Шулявка". Спочатку будівлю мали здати до нового року, але менеджер з оренди приміщення запевнив, що "останній строк відкриття - 20 вересня".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ