Податківці вилучили "одноруких бандитів" більше ніж на мільйон


Співробітники податкової міліції Шевченківського району припинили діяльність 5 гральних закладів та вилучили 42 гральні автомати.

Орієнтовна вартість ліквідованого обладнання становить 1 мільйон 35 тисяч гривень, повідомляє прес-служба ДПА.

 Так, у залі гральних автоматів "Супер Шанс", поблизу Лук'янівського ринку, вилучили 12 автоматів "Admiral", 8 "Mega Jack" та 2 "Crasy monkey". Загальна вартість обладнання становить 594 тисячі гривень.

Також працівники ДПА припинили роботу грального залу на 15 автоматах по вул. Дорогожицькій, оскільки документи на діяльність та обладнання були відсутні. Орієнтована ціна вилучених гральних пристроїв - 220 тисяч гривень.

Крім того, податківці виявили гральний заклад у приміщенні інтерактивного клубу "Вавілон", де діяло 22 пристрої, та вилучили обладнання на суму 90 тисяч гривень.

Правоохоронці вилучили гральні автомати "Jamping Jack", " Jack in the box" та "Планета азарту" вартістю 81 тисяча гривень на вул. Маршала Гречка.

А в приміщенні продуктового магазину на вул. Сирецькій вилучили 2 гральні автомати, вартістю 50 тисяч гривень. Наразі ведуться слідства.

Як відомо, з початку року правоохоронці Києва виявили та конфіскували 600 гральних автоматів та 25 гральних столів на загальну суму понад 5 мільйонів гривень.

З 25 червня в Україні діє закон про заборону грального бізнесу.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ