Мерія контролюватиме комунальний транспорт і маршрутки за допомогою GPS


Київська міська державна адміністрація вирішила запровадити системи GPS для контролю над технологічним транспортом комунальних підприємств і маршрутними таксі приватних перевізників.

Про це йдеться в розпорядженні КМДА, повідомляють "Українські новини".

Зокрема, GPS-системи буде встановлено на транспорті комунальних підприємств "Київавтодор", "Київпастранс", "Київтранспарксервіс", "Київзеленбуд", "Київдорсервіс", "Автотранспортне підприємство", "Київське комунальне автотранспортне підприємство-2737", "Київмедавтотранс" і Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв.

Замовником закупівлі і встановлення GPS-систем визначено КП "Київдорсервіс", а розроблювачем програмного забезпечення - Головне управління зв'язку, інформатизації і захисту інформації.

Після встановлення на транспорті GPS-системи буде передано на баланс підприємств-власників транспорту.

Крім того, "Київдорсервіс" мусить укласти договори з приватними перевізниками маршрутками на встановлення GPS-систем на їх рухомому складі.

Роботу всіх GPS-систем планується адаптувати до центрального пункту управління автоматизованою системою управління транспортом, розташованого на вулиці Богдана Хмельницького, 54.

Строки запровадження GPS-систем у розпорядженні не зазначено.

Як відомо, у лютому 2007 року Київрада затвердила програму розвитку автоматизованих систем управління транспортом Києва (АСУТ) на 2007-2009 роки.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ