Черновецький продає в Києві цілі вулиці, парки і зупинки?



Лідер опозиційного блоку у Київраді Віталій Кличко заявляє, що команда мера Києва Леоніда Черновецького роздає землю у столиці цілими вулицями та парками.

Про це він заявив в інтерв'ю "Україні молодій".

"Не варто "недооцінювати" молоду команду мера: роздача землі триває. Роздають цілими вулицями, ділять парки. Масштаби перекроювання "зелених легенів" Києва досягли вже таких розмірів, що компенсація за вирубку зелених насаджень Києва -  це єдина стаття дохідної частини бюджету, яка виконується на 90 відсотків", - сказав Кличко.

За його словами, такі дії міської влади можливі завдяки відсутності Генерального плану розвитку Києва, над яким тільки ведеться робота.

"Якщо раніше основною проблемою Києва була хаотична забудова, порушення Генплану та програми соціально-економічного розвитку, то сьогодні основні документи взагалі скасовані. Адже, як ви знаєте, Черновецький прийняв рішення про написання нового Генплану. І поки його не "намалюють", можна творити що завгодно", - сказав лідер опозиційного блоку.

Він наголосив, що "через свою безкарність Черновецький розпродає не лише ліси та заповідні зони, а й не гребує автобусними зупинками".

"Зокрема, біля музею Великої Вітчизняної війни. Там він перейменував цілу вулицю, поділив її на частини та закріпив за підставними особами", - сказав Кличко.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ