КРУ виявило порушення в медзакладах на 2,4 мільйони


Контрольно-ревізійне управління у трьох територіально-медичних об'єднаннях Києва  виявило фінансові порушення на загальну суму 2,4 мільйони гривень.

До такого висновку КРУ дійшло провівши ревізії фінансово-господарської діяльності у цих об'єднаннях  за період з 1 липня 2007 по 1 травня 2009 року.

Зокрема, в об'єднанні "Лівобережне" було завищено потребу коштів на погашення позики за оплату теплопостачання на 684,64 тисячі гривень, а в "Старокиївському" - на 640,1 тисяч гривень, повідомляє прес-служба КРУ.

Також працівники управління встановили два випадки заниження кредиторської заборгованості загалом на мільйон гривень.

Зокрема, в об'єднанні "Лівобережне" занизили вартість ремонту приймального відділення дитячої клінічної лікарні №2 на 161,8 тисячі гривень, а через завищення вартості та обсягів виконаних у 2008 році ремонтних робіт зайво витрачено 5,53 тисячі гривень бюджетних коштів.

Об'єднання "Либідське" кредиторську заборгованість занизило на 902,98 тисяч гривень.

У ТМО "Старокиївське" п'ятьом працівникам завищено посадові оклади, внаслідок чого зайво виплачено 85 тисяч гривень заробітної плати та, зайво перераховано до державних цільових фондів 56 тисяч гривень.

За  порушення у веденні бухгалтерського обліку 5 посадових осіб об'єктів контролю притягнуто до адміністративної відповідальності.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ