Столичний екстрим - не сидіть удома



Фото з сайту www.mango-travel.ru

Усі, хто не має можливості поїхати у відпустку або не хоче проводити вихідні у спокої, можуть спробувати екстремальний відпочинок.

Свій вікенд можна розпочати з катання на картингах. Після такого активного відпочинку отримаєте величезний заряд енергії та чудовий настрій.

А якщо хочете забути про всі проблеми та негаразди, варто випробувати свої нерви у зорбінгу.

Зорб - це надувна прозора куля діаметром 3,2 метра. "Зорбонавт" пристібається за допомогою спеціальної страховки у середині кулі і скочується з гори зі швидкістю до 50 км/год.

Куля (зорб) постійно перевертається то вниз, то вгору. Один повний розворот зорба - близько 10 метрів в довжину. Любителі адреналіну іменують зорб поп-екстримом: тут не потрібно мати особливих навичок і спеціальної фізичної підготовки, головне - відчуття.

І хоча таке задоволення не з дешевих (150-250 гривень), ті, хто спробував один раз, хочуть залазити у кулю знову й знову.

Інший спосіб розважитися - пейнтбол. Стрілянина у грі ведеться зі зброї, виготовленої з пластику та легкого сплаву, пластмасовими кульками.

Гравець вважається вбитим, якщо в нього поцілила хоч би одна кулька.

Для більш оригінального проведення часу можна здійснити політ на повітряній кулі. Кожен матиме можливість доторкнутися до верхівки дерева та зірвати шишку з найвищої ялинки.

Власникам авто можна пограти в автоквест.

Квест - це інтелектуальні гонки містом. Організатори ігор зашифровують адресу місця, куди необхідно прибути командам і виконати дії зазначені в завданні.

Тож обирайте, що вам більше припало до душі, та не забувайте, що в здоровому тілі - здоровий дух.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ