Цікавий вікенд: сігвей, іспанське кіно, східні пейзажі



Фото з сайту scooterclub.kharkov.ua
Настали довгоочікувані вихідні. Незважаючи на те, що погода мінлива, не варто проводити вікенд у квартирі.

У суботу екскурсоводи "Цікавого Києва" запрошують усіх бажаючих прокататися на сігвеях по Парковому кільцю.

Сігвей - це електричний транспортний засіб із системою самобалансування. Кожен пішохід перетвориться на учасника дорожнього руху та зможе рухатися швидше.

У кінотеатрі "Жовтень" проходитиме фестиваль "Лінія іспанського кіно". Глядачам пропонують такі картини, як: "Дефіцит", "Крадії", "Перед загибеллю" та "Клуб самогубців".

Також показуватимуть фільми мовою оригіналу, а саме "Пробач за кохання" - італійською, "На тій стороні ліжка" - французькою, "Заборонене кохання" - англійською.

Виставка Валерія Шкарупи "Східний пейзаж" відбудеться у галереї "Триптих".

За словами автора, східний пейзаж - поняття філософське, перетворення знань, понять та внутрішніх переживань у щось неймовірне.

А в кінотеатрі "Київ" можна буде переглянути фільм відомого іспанського режисера Педро Альмодовара "Розімкнені обійми". У кінокартині йдеться про відомого сценариста, який потрапляє в автокатастрофу та сліпне.

Галерея "Bottega" презентує живописний проект "Колодці" Анни Криволап. Роботи авторки втілюють у собі символи українського села.

У музеї українського народного декоративного мистецтва відбудеться виставка В'ячеслава Дудіна. А доповнить експозицію 15-хвилинний фільм, який демонструє процес виготовлення гутного скла.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ