Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4a7a8f9a6dab2/
Українська правда
Київ

На Солом'янці згоріли 11 авто

06.08.2009  11:08

У другій половині дня у вівторок на пустирі неподалік аеропорту Жуляни вогонь повністю знищив стоянку з машинами.

Дев'ять іномарок згоріли вщент, ще два "Москвичі" обгоріли, пише "Комсомольська правда в Україні".  

"Ми побачили чорний дим, що піднімається, приблизно о 16.40", - розповіли охоронці сусіднього підприємства. "За тим парканом (вбік вулиці Медяної, 10) щось сильно горіло. І ми викликали МНСників", - додали вони.

"Пожежа сталася на стоянці, куди районна влада звозила техніку, що пережила серйозні ДТП", - пояснили в прес-службі райуправління ГУ МНС у Києві.

"Фактично ці авто вже були металобрухтом. Виклик до нас надійшов о 17.42. Ліквідували полум'я протягом 20 хвилин", - додали мнсники.

Швидше за все, загоряння викликала необережне поводження з вогнем або хтось просто кинув недопалок у районі стоянки. Також рятувальники розглядають версію про навмисний підпал, але, за їхніми словами, це малоймовірно, адже авто не представляли ніякої цінності.

Місцеві жителі мають власну думку. Кажуть, підпалили самі охоронці, щоб приховати темні справи. За інформацією перехожого, що представився Максимом, вони розбирали покалічені машини на запчастини і продавали.

Зараз на місці НП нікого немає. Територія, обнесена бетонним забором, не охороняється. Лише запах горілого, що стоїть в радіусі сотень метрів, нагадує про нещодавні події.

"За нашою інформацією, столичне управління МНС проводить за фактом події експертизу", - розповіли у міськуправлінні МВС у Києві.

"Якщо підтвердяться чутки про те, що це був підпал, усі матеріали будуть передані в міліцію для порушення кримінальної справи", - додали правоохоронці.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.