Сусідом Черновецького можна стати за $ 2,5 мільйони



Фото Сегодня
Маєтки в селищі Козин, де живе столичний мер та інші політики, нині можна купити за "копійки" - всього за 2,5 мільйони доларів, пише "Сегодня".

Журналісти провели експеримент, назвавшись помічниками нардепа, і подивилися 3-поверховий будинок, який знаходиться неподалік від мерського.

На території садиби знаходиться озеро з кам'яним містком і власний причал для яхт, біля якого знаходяться альтанки.

"Дім продає дружина мого шефа, хто він - не важливо. Торгуватися можемо до перемоги - кілька десятків тисяч точно скинемо", - розповів продавець Євген.

За його словами, на ділянці можна викопати басейн і влаштувати майданчик для гелікоптера. Наразі в будинку на 576 квадратних метрів, який знаходиться на намитому острівці, є великий спортзал і сауна.

 

Про сусідів, а саме про голову КМДА, який живе в цьому селищі у триповерховому будинку, Євген не став розповідати.

Місцеві селяни виявилися більш відкритими. Кожен покаже на будинок, де живе Черновецький, Янукович, Тимошенко, Порошенко, Третьяков, Довгий та Гриценко. Хоча, більшість селян їх не розрізняють.

Мера Києва його односельчани недолюблюють. Ходять чутки, що він скуповує в Козині землі.

"У місті людям дуже важко, а Черновецький у цей час землі у нас скуповує. Вони знаходяться на виїзді з Козина, в лісі", - запевнила пенсіонерка Катерина.

Веселять сусідів деякі звички міського голови.

"Леоніда Михайловича бачу частенько. Вранці він довго сидить на балконі в одній позі - чи то медитує, чи то молиться", - розповіла сусідка Черновецького.

 Однак, частина козинців радіє сусідству з можновладцями.

"Багато з села працюють у крутих - прибирають, їжу готують. Мій син працював у одного депутата, коли потрапив у аварію, той дав йому гроші", - розповіла Катерина.

За її словами, платять селянам по 5-10 доларів на годину чи близько 3-6 тисяч гривень на місяць.

Також місцеві жителі продають своїм "небідним" сусідам домашні продукти, хоча це заборонено сільрадою.

Часто козинці скаржаться, що на вихідних дуже багато машин та гучно грає музика.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ