Чоловік з рушницею хотів пограбувати свого екс-директора


50-річний чоловік вирішив пограбувати офіс компанії, в якій працював раніше, але потрапив до рук міліції.

У Солом'янському райуправлінні міліції, куди доставили злочинця працівники патрульної служби, затриманий розповів, що вирішив пограбувати фірму через образу на директора.

Для пограбування чоловік озброївся відмичкою та "болгаркою" з кількома запасними дисками, щоб відкрити сейф, а ще взяв рушницю - для нейтралізації охоронника. Обличчя чоловік приховав шапкою з дірками для очей.

У будівлю, в якій, крім цього приватного підприємства, знаходиться безліч інших, зловмисник зайшов наприкінці робочого дня, десь о 17.30, а потім кілька годин ховався під сходами, поки не розійшлися працівники фірм.

Після подзвонив у офіс, готовий до зустрічі з охоронцем. Але його збила з пантелику присутність прибиральниці. Вона вхопилася в рушницю, а за час короткої боротьби на допомогу прийшов охоронець.

Разом вони повалили нападника на підлогу, а потім зв'язали скотчем і викликали міліцію, повідомляє прес-служба Солом'янського райуправління міліції.

Наразі затриманому висунуто обвинувачення за розбійний напад. Слідство ще встановить його психічний стан та причини вчинку, яких він поки що не розповідає.

Чоловік зізнається, що йому необхідні були гроші, а директор фірми, з якої він звільнився шість років тому, був до нього, мовляв, несправедливим.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ