Солом'янський район півмісяця сидітиме без гарячої води


З 12 по 26 серпня у Солом'янському районі буде припинено постачання гарячої води.   У цей час "Київенерго" буде проводити випробування теплових мереж у районі.

Постачання гарячої води припинять з 18 години 11 серпня, повідомляє прес-служба "Київенерго".

Випробувальні зони теплових мереж розміщені в межах вулиць Козелецької, Авторемонтної, бульвару Лепсе, вулиць Василенка, Виборзької.

Крім того гарячої води не буде у мешканців провулку Машинобудівного, вулиць Тупикова, Леваневського, Ніжинської, Галана, уздовж залізничної колії, вулиці Пост-Волинської.

До початку випробувань місцеві системи теплоспоживання (опалення, гаряче водопостачання, вентиляція та ін.) мають бути повністю та надійно відключені від теплових мереж.

У разі виникнення пошкоджень теплових мереж подавання гарячої води затримуватиметься на час, необхідний для їх ремонту, йдеться в повідомленні. 

Крім того, компанія попереджає, що на вулицях, у садибах, підвалах будинків, де проходять теплові мережі, можуть виникнути пошкодження підземних трубопроводів з провалинами та викидом гарячої води на поверхню.

"Київенерго" закликає мешканців столиці бути обережними, попереджати дітей про небезпеку. А про провалини і місця виходу гарячої води просить повідомляти за телефонами: 272-23-73, 497-60-72

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ