Гендиректора НСК "Олімпійський" звільнили за грубі порушення


Виконуючим обов`язки генерального директора НСК "Олімпійський" призначено Олександра Білокура замість Дмитра Чернявського.

Про це заявив міністр у справах сім`ї, молоді і спорту Юрій Павленко у середу, повідомляє УНІАН.

За йогос ловами,  Чернявського було звільнено через виявлені грубі порушення в роботі як посадовця, відповідального за реконструкцію спорткомплексу.

"Грубі порушення, постійне невиконання, затримка з боку виконуючого обов`язки генерального директора Чернявського призвели до того, що після попереднього конкурсу на цю посаду було запрошено Олександра Білокура, відомого будівельника, людину, яка десятиліття очолює будівельні організації. Я думаю, що це дасть можливість зняти багато питань", - сказав Павленко.

Він відзначив, що головними завданнями нового керівника "Олімпійського" буде в надзвичайно короткі терміни розв'язати невирішені проблеми в реконструкції спорткомплексу, а також забезпечити безперебійне фінансування ходу реконструкції.

Міністр додав, що, водночас конкурс на посаду генерального директора НСК "Олімпійський" триває. Конкурс на заміщення вакантної посади було оголошено 25 липня поточного року, заявки на конкурс приймаються упродовж 30 календарних днів з дня його оголошення.

Як відомо, Олександр Білокур -  голова правління ВАТ "Трест "Київміськбуд-1" імені М.П.Загороднього.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ