Послухати Аделаджу ходять усі, крім комуністів


Пастор "Посольства Божого" Сандей Аделаджа заявив, що до нього ходять представники усіх політичних сил

Про це він розповів в інтерв'ю газеті "Сегодня".

"Я б не хотів називати прізвища. Скажу так: до мене ходять люди, що займають ключові посади в країні. Ходять нардепи -  бютівці, регіонали, литвинівці, нашоукраїнці, тільки комуністів немає", - сказав пастор.

Він вважає, що "жодна людина в цій країні не збирає стільки людей, скільки збираю я".

"Я завжди говорю, що якщо в Україні є лише два праведники, то я - один з них. Я навіть вулицю не переходжу на червоне світло, не п'ю, не курю, не зраджуюю дружині...", - сказав пастор "Посольства Божого".

Закиди про зв'язки з мером та безкоштовну оренду спортивного манежу для проведення богослужінь церкви пастор назвав "цілковитим вимислом".

"Тільки за останній час за оренду манежа ми заплатили в бюджет міста і країни більше 3 мільйонів гривень", - наголосив Аделаджа.

Він також висловив упевненість в тому, що як тільки його церква залишить манеж, його відразу знесуть і побудують на його місці висотку.

"А так, завдяки нам, діти можуть безкоштовно займатися спортом", - наголосив пастор.

Також пастор нагадав, що земельна ділянка під будівництво церкви "Посольства Божого" була виділена у 2003 році,  за часів мера Олександра Омельченка.

Що ж до дружби з Черновецьким, то на думку Сандея, столичний мер дуже змінився після того, як почав відвідувати "церкву".

"Він став допомагати конкретним людям у їхніх бідах, а не говорити про те, що колись у всіх життя стане кращим, як нині робить більшість політиків, адже для них народ - звичайна статистика", - сказав пастор.

Як відомо, раніше мер Києва Леонід Черновецький стверджував, що прем`єр-міністр Юлія Тимошенко відвідувала церкву "Посольство Боже" і молилася там.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ