Внаслідок вибуху на Осокорках загинула людина. Оновлена


У ніч на четвер у Дарницькому районі Києва, у мікрорайоні Осокорки на вулиці Набережній, 7 стався вибух газу у приватному будинку.

У результаті вибуху 1 людина загинула, ще 3 - госпіталізовані в стані середнього ступеня важкості, повідомляє прес-служба Міністерства з надзвичайних ситуацій.  

По прибуттю на місце виклику, пожежники встановили, що стався вибух побутового газового балону з послідуючим горінням на площі 5 квадратних метрів. Внаслідок вибуху двоповерховий будинок було повністю зруйновано.

Як з'ясувалося, у будинку проживало семеро людей. На час вибуху  всі спали. На першому поверсі відпочивали дідусь (власник будинку) з дружиною та прабабуся,  на другому -  чоловік з дружиною та  двоє дітей - віком 15 та 5 років.

Під час вибуху загинула 82-річна прабабуся, яка на момент надзвичайної пригоди, знаходилась найближче до осередку вибуху.

Решту ж людей  рятувальники витягли з-під завалів. Дякуючи щасливому збігові обставин, вони залишились живими. 

Наразі причина вибуху з'ясовується. Одною з версій є те, що з балону, який був розміщений у підвалі і використовувався для приготування їжі, стався витік газу.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ