Біля будмайданчика на вул. Гончара "Молода Україна" побилася з мешканцями


Представники політичної партії "Молода Україна" побили активістів та місцевих мешканців, які виступають проти будівництва на вулиці Гончара, 17-23 у Києві.

Про це йдеться в повідомленні громадської ініціативи "Збережи старий Київ".

За словами активістів, 28 липня представники партії "Молода Україна" встановили свої намети біля будівництва на вул. Гончара, 17-23. Окремі з них були встановлені просто під під'їздами мешканців, що вже близько року протестують проти цього незаконного будівництва.

На запитання жителів, який стосунок має "Молода Україна" до будівництва, представники партії відповіли погрозами, після чого представниці ініціативної групи почали прибирати з наметів банери.

"Ті, хто чергував у палатках "Молодої України", не остереглися застосувати проти жінок силу, погрожувати їм побиттям та скорою розправою, після чого мешканці сусідніх будинків викликали міліцію", йдеться в повідомлені ЗСК.

На наметах були прикріплені банери із звинуваченнями протестувальників у рейдерстві, представники "Молодої України" також роздавали жителям газету, із образливими матеріалами і карикатурами.

За словами активістів "Збережи старий Київ", намети "Молодої України" все ще знаходяться біля будівництва на вул. Гончара 17-23, очевидно, вони встановлені із провокативною ціллю і також служать місцем збору для невстановлених осіб спортивної зовнішності.

Як відомо, раніше учасники пікету під Верховною Радою заявили, що їм платять по 80 гривень на день за те, щоб вони у футболках "Молодої України" пікетували парламент з вимогами притягнути до відповідальності за звинуваченням у рейдерстві противників забудови на вул. Гончара.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ