За роздачу компромату на Куликова платять 80 гривень?


Учасники пікету під Верховною Радою заявляють, що їм платять по 80 гривень на день за те, щоб вони пікетували парламент з вимогами притягнути до відповідальності за звинуваченням у рейдерстві народного депутата від "Народної самооборони" Кирила Куликова.

Зокрема, один з учасників акції в футболці "Молодої України", який назвався Олександром Бутусовим, заявив журналістам, що йому надійшло "замовлення від невідомих для мене персон, які попросили за 80 гривень на день - просто-напросто постояти три години біля Верховної Ради і роздавати замовну газету, компромат проти Кирила Борисовича Куликова", повідомляє УНІАН.

За його словами, "наше завдання полягає у наступному - "підмочити" репутацію Куликова. Будь-хто може сюди прийти і заробити на цій темі гроші".

Як відомо, 24 липня політична партія "Молода Україна" провела пікетування Верховної Ради з вимогами позбавити народних депутатів статусу недоторканності та притягнути до відповідальності Куликова. Активісти, зокрема, застерегли журналістів від інформації про те, що їх пікетування відбувається на платних засадах.

Останнім часом Куликов став на бік мешканців будинків по вул. Гончара у столиці у їхньому конфлікті з представниками забудовника на земділянці поблизу заповідника "Софія Київська" - на вулиці Гончара 17/23.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ