У Києві з'явиться дельфінарій


У вересні на території Льодового стадіону, що на вул. Глушкова, 9, відкриється перший стаціонарний дельфінарій "Немо".

Як пише "Газета по-київськи", його почали будувати близько місяця тому. Це буде кругла будівля на металевих опорах, яка нагадуватиме невеличкий стадіон.

Нині у дельфінарії встановлюють трибуни, на які будуть встановлені сидіння і проходить зварювання басейна. Він матиме діаметр 20 метрів, а завглибшки буде 4,5 м.

За словами  керівника київського дельфінарію Віталія Старагіна, це буде цілий водний комплекс з оздоровчими елементами. Зокрема, на першому поверсі буде кафе, сувенірні крамнички та океанаріум, де показуватимуть різні види риб.

На другому поверсі буде басейн з чотирма дельфінами та трьома морськими котиками, одночасно поспостерігати за тваринами зможуть 900 глядачів - саме стільки буде місць для сидіння.

Організатори планують проводити по три шоу кожного дня. Один квиток коштуватиме 60-80 гривень. Також проводитимуться нічні шоу, де братимуть участь зірки естради, але тоді за вхід доведеться віддати 100-120 гривень.

За трохи більшу суму - 500 гривень - можна буде поплавати з дельфінами.

За словами Сарагіна, у комплексі буде змога зробити пропозицію руки та серця, влаштовувати гулянку, відсвяткувати день народження чи весілля.

Як відомо, 12 грудня 2008 року відбулося відкриття дельфінарію на стадіоні "Спартак".          

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ