На час візиту московського патріарха у Києві перекриють низку вулиць


У понеділок, 27 липня, розпочнеться візит Святійшого патріарха московського і всієї Русі Кирила.

У столиці він пробуде до середи, повідомляє прес-служба УДАІ Києва.

За словами начальника Державтоінспекції Анатолія Сіренка, у зв'язку з цим у столиці пердбачені короткочасні обмеження проїзду транспорту.

Зокрема, у понеділок Патріарх з аеропорту "Бориспіль" поїде на Володимирську гірку, а після 10.00 години планується поїздка кортежу до Києво-Печерської Лаври.

О 15.30 він відвідає пам'ятники Слави і жертвам Голодомору. Близько 17.00 години пройде зустріч біля святих воріт Лаври.

У вівторок о 13.00 заплановано візит на будівництво кафедрального собору, на вул. Залізничне шосе, 3. О 17.30 патріарх Кирило поїде на кіностудію Довженка.

У середу, у першій половині дня він відвідає Покровський жіночий монастир, що на Бехтєровському провулку.  О 15.00 патріарх відбуде до аеропорту "Бориспіль".

У зв'язку з цим Сіренко рекомендує водіям бути уважними і виконувати сигнали регулювальників, вимоги дорожніх знаків, а також не залишати транспорт у недозволених місцях.

За громадським порядком під час візиту патріарха Московського і всієї Русі Кирила до Києва слідкуватимуть близько 6 тисяч правоохоронців. 

 "Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ