ЄЦ: Причина тарифної проблеми – непрозора політика Черновецького


Першопричиною виникнення тарифної проблеми в Києві стала непрозора політика формування тарифів, започаткована командою Черновецького ще з 2006 року.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської організації Єдиного Центру.

"Непрофесійність міської влади та її неспроможність вплинути на ситуацію спровокує масові неплатежі населення за комунальні послуги і поступово веде до колапсу столичної системи ЖКГ", йдеться в повідомленні ЄЦ.  

За словами депутатів, щоб вийти з ситуації, яка склалася, необхідно провести  незалежний аудит структурних підрозділів "Київенергохолдингу" і розрахувати об'єктивний, економічно обґрунтований рівень тарифів на компослуги.

Крім того, у ЄЦ наголошують, що треба провести розтарифікацію кожної з 26 послуг для населення для забезпечення прозорості тарифної політики; припинити будь-які розмови про відновлення нарахування пені за несвоєчасну оплату компослуг;

у разі необхідності, створити погоджувальну комісію, яка б напрацювала пропозиції для остаточного врегулювання питання комунальних тарифів.

Київський осередок ЄЦ закликає столичну владу, політичні партії та профільні установи і підприємства до консолідації зусиль у вирішенні "тарифного питання", бо  попереду "складний і відповідальний період функціонування міста - опалювальний сезон". 

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ