Син Черновецького замість тендерів проводитиме конкурси



Фото TabloID
Головне управління внутрішнього фінансового контролю і аудиту КМДА хоче визначати на конкурсах постачальників для співпраці з підприємствами, організаціями та установами комунальної форми власності Києва та районів.

Про це йдеться у проекті розпорядження Київської адміністрації.

Згідно з документом передбачається створення конкурсної комісії з відбору постачальників у складі 8 представників КМДА на чолі з першими заступниками мера Денисом Бассом та Іреною Кільчицькою.

Також проект передбачає створення міської конкурсної комісії з відбору постачальників для співпраці з комунальними підприємствами.

Ця комісія повинна визначити перелік товарів, які купуються комунальними підприємствами міста і районів, і здійснювати відбір їх постачальників шляхом проведення конкурсів.

При цьому підприємствам пропонується здійснити закупівлю у постачальників-переможців конкурсу, якщо її сума не перевищує 100 тисяч гривень, або запросити декілька постачальників для участі в подальших торгах, що проводяться підприємством, якщо сума закупівлі перевищує 100 тисяч гривень.

Згідно з проектом розпорядження, конкурсна комісія відбиратиме постачальників, виходячи з мінімальної ціни товарів, їх якості, сервісного обслуговування і досвіду постачальників.

Як відомо, у грудні 2008 року мер Києва Леонід Черновецький призначив своїм радником на громадських засадах свого сина Степана Черновецького.

За словами мера, робота сина полягатиме у вирішенні питань державних закупівель, які здійснюють комунальні підприємства столиці.

Нині всі комунальні підприємства здійснюють закупівлі шляхом проведення тендерів.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ