Київська мерія оскаржить рішення суду по компослугах


Київська міська державна адміністрація подала апеляцію на рішення Шевченківського районного суду від 6 липня, яким він тимчасово зупинив дію підвищених з 1 червня тарифів на житлово-комунальні послуги для населення.

Про це у середу заявив начальник Головного управління з питань цінової політики КМДА Василь Яструбинський, повідомляє УНІАН.

Він також висловив сподівання, що це питання суд розгляне упродовж кількох днів.

"Таке рішення відбулося. Суд на забезпечення судового позову призупинив дію тарифів з 6 числа (липня). Разом з тим, ми подали апеляцію, бо вважаємо це несправедливим і неправильним, і чекаємо найближчого розгляду цього питання. Думаю, що це буде цього тижня", - сказав він.

Водночас Яструбинський заявив: "Не дай Боже, щось станеться з цими тарифами, я не хочу передбачати, що станеться з житлово-комунальним господарством у Києві. Бо за відсутності коштів у міському бюджеті це господарство навряд чи зможе хоч якось працювати".

Як відомо, 6 липня Шевченківський райсуд Києва призупинив дію розпоряджень Київської міської державної адміністрації №516, 517, 518, 519 і 520 від 29 квітня про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги для населення і на комунальні послуги для юридичних осіб з 1 червня.

Дію розпоряджень призупинена на час розгляду справи по суті.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ