У Ющенка кажуть, що контролюють соціально-економічний розвиток Києва


Указ президента щодо соціально-економічного розвитку Києва буде виконано в повному обсязі.

Про це під час наради заявила заступник глави секретаріату президента Марина Ставнійчук, повідомляє прес-служба президента.

У нараді взяли участь керівництво Київської міської державної адміністрації, Міністерства охорони здоров'я, Міністерства з питань житлово-комунального господарства, Антимонопольного комітету.

Серед пріоритетних питань, про які звітувались учасники наради - відновлення фінансування закладів охорони здоров'я, що мають загальнодержавне значення, створення сприятливих умов для розвитку підприємництва у Києві.

Ставнійчук наголосила, що для Кабінету міністрів значно простіше віднайти в час економічної кризи мільйони гривень для фінансування проведення нарад та фуршетів, аніж на впровадження світових стандартів охорони здоров'я у столиці.

Зокрема, йшлося про незабезпечення фінансування будівництва центру із застосуванням ПЕТ-технології для раннього виявлення онкологічних захворювань та першої черги будівництва центру інфекційних хвороб Олександрівської клінічної лікарні.

Окремо під час наради було обговорено розвиток підприємництва в Києві. Як наголосила Ставнійчук, вже зроблено перші кроки у пошуку компромісу у регулюванні розміщення тимчасових споруд та малих архітектурних форм, умов організації та проведення конкурсу на перевезення пасажирів у Києві тощо.

Заступник глави секретаріату президента зауважила, що контроль за виконанням акту президента продовжується до виконання всіма відповідальними виконавцями всіх положень у повному обсязі.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ