"Київавтодор" візьметься за ремонт шляхопроводів біля метро "Лівобережна"


Упродовж 2009-2010 року буде проведено капітальний ремонт двох шляхопроводів біля станції метро "Лівобережна".

Про це йдеться в розпорядженні КМДА, пише муніципальна газета "Хрещатик".

Комплекс необхідних розробок та ремонтних робіт, за рішенням КМДА, здійснить комунальна корпорація "Київавтодор". На даний момент проекти по обох шляхопроводах перебувають на стадії розробки.

Для забезпечення нормативного терміну служби шляхопроводу №1, який розташований на перетині просп. Броварського і вул. М.Раскової у напрямку  Київ - Бровари у Дніпровському районі, передбачається замінити тротуарні блоки та перильну огорожу; дорожнє покриття. Крім того, планують зробити деформаційні шви; огорожу проїзної частини; налагодити систему водовідведення тощо.

Стан другого шляхопроводу, розташованого на перетині просп. Броварського і вул. Луначарського у напрямку Бровари - Київ у Дніпровському районі, за інформацією "Київавтодору", визначено як обмежено працездатний, його капітальний ремонт також має забезпечити нормативний термін служби споруди із заміною всіх елементів мостового полотна та виконання робіт з усунення окремих дефектів.

Усі розробки проектів та їх експертиза мають бути проведені цього року, а безпосередньо капремонт розпочнеться  2010 року.

На період проведення ремонтних робіт передбачається часткове обмеження проїзду транспорту на ширину 1 смуги руху.

Як відомо, у неділю вулиці біля метро "Лівобережна" перетворилися на справжнє море.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ