На 14 київських вулицях можна їхати 80км/год


На кількох столичних вулицях з'явилися нові знаки обмеження швидкості - 80 км на годину.

Зважаючи на те, що раніше в місті дозволялося їхати зі швидкістю не більш 60 км на годину, таке нововведення стало приємною новиною для автолюбителів, пише "Комсомольська правда".

За словами водіїв, дуже добре, що дозволили скоріше їздити на проспекті Перемоги.

"Дуже добре, що по такій живій дорозі тепер можна їздити з нормальною швидкістю. Шкода тільки, що знаки "80" не повторюються по всій довжині проспекту і водії не знають, що тепер у них більше прав", - сказав водій Ігор.

За словами автомобіліста Сергія, раніш таке обмеження стосувалося тільки лівого ряду -  знак висів тільки над лівим рядом. Тепер обмеження поширюється на весь проспект, що дуже добре.

Знаки "80" повісили і на проспекті Бажана, і на Московському мосту, і на проспекті Возз'єднання. Тільки знову вони висять не скрізь. Наприклад, в одну сторону обмеження швидкості є. А в іншому напрямку - немає.

За словами начальника прес-служби УДАІ Києва Євгенія Кравця, нові обмеження швидкості з'явилися відповідно до рішення Кабміну про доцільність підвищення максимальної швидкості руху.

"Власникам доріг, покриття яких дозволяє підвищити максимальну швидкість, дали можливість повісити нові знаки на 14 київських вулицях. Зрозуміло, це відбувалося за згодою ДАІ", - сказав Кравець.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ