"Київенерго" пояснило АМКУ, що кияни сиділи без води "згідно з планом"


АЕК "Київенерго" пояснює часткове обмеження гарячого водопостачання споживачам Подільського, Святошинського і Шевченківського районів Києва плановими випробуваннями теплових мереж.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Київенерго".

У компанії відзначають, що причиною відсутності гарячої води можуть бути пошкодження теплових мереж або їх реконструкція, а також примусове обмеження газопостачання теплоджерел "Київенерго", про що компанія оперативно попереджає споживачів.

У зв'язку з з порушенням Антимонопольним комітетом справи проти "Київенерго", у прес-службі компанії заявляють про готовність надати всі необхідні документи, а також роз'яснення Антимонопольному комітету.

"Київенерго" - законослухняна та інформаційно відкрита компанія і безумовно співпрацюватиме із АМКУ, надасть всі необхідні матеріали та прояснить питання які виникли у комітету. Зокрема, за запитом АМКУ будуть надані документи щодо припинення гарячого водопостачання мешканцям частково в Подільському, Святошинському та Шевченківському районах", йдеться в повідомленні.

Компанія нагадала, що випробування тепломереж почалися 12 травня і послідовно проводилися на всіх теплотрасах, відповідно до вимог законодавства та за графіком, затвердженим КМДА.

Зокрема, з 7 липня почалися випробування тепломереж станції теплопостачання СТ-2 і районної котельні "Микільська Борщагівка".

Як відомо, раніше АМКУ порушив справу проти "Київенерго" за ознаками зловживання монопольним становищем при відключенні гарячого водопостачання в Подільському, Святошинському і Шевченківському районах Києва.

3 липня "Київенерго" відновила гаряче водопостачання споживачам ТЕЦ №6 у зв'язку відповідним відновленням газопостачання цієї ТЕЦ компанією "Київтрансгаз".

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ