За ніч у столиці згоріло три автомобілі

08.07.2009  13:55

1 2 3
За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи в м. Києві здійснили 14 виїздів на гасіння пожеж. Сім з яких припадає на гасіння сміття на відкритій території.  На щастя травм та опіків ніхто не отримав.

У середу вночі від пожежі постраждали три автоморбілі марки "Газель".

Як повідомили у пожежно-рятувальній службі Києва, о 3. 44 до оперативно-диспетчерської служби Головного управління МНС надійшло повідомлення про пожежу на Проспекті Науки, 98, що в Голосіївському районі.

У дворі 9-поверхового житлового будинку горів припаркований приватний автомобіль марки "Газель".

Рятувальники швидко прибули на місце події та загасили вогонь. Внаслідок пошкоджено салон та моторний відсік авто. Причина пожежі з'ясовується.

За 10 хвилин, о 3.54, пожежні Святошинського району здійснили виїзд на вул. Симиренка, 1-Б. На території автостоянки в припаркованій "Газелі" виникла пожежа з розповсюдженням вогню на автомобілі "Газель" та старий "Б'юік" що стояли поруч.

Вогнеборці за кілька хвилин загасили вогонь. Внаслідок пожежі пошкоджено салон, моторний відсік, передні колеса та кузов автомобіля "Газель", брезентовий тент, колеса та двері іншої "Газелі", права сторона дверей автомобіля "Б'юік".

Остаточну причину пожежі поки що не відомо, проте схиляються до версії самозаймання невідомої речовини в одній з вантажівок.

Фото Магнолія-ТВ

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ