Грошей на дитячі майданчики немає?


У бюджеті Києва немає коштів на спорудження дитячих та спортивних майданчиків, програму будівництва яких прийняла Київрада.

Про це заявляють депутати Блоку Кичка.

"Обіцянки встановити 2843  дитячих та спортивних майданчиків  - це сипання піску в очі електорату. Влада провалила одну програму (зі встановлення майданчиків у 2007-2008), а тепер взялась за іншу", - повідомляє прес-служба Блоку.

За словами депутатів Блоку Кличка, вони провели повну перевірку звіту виконання програми по встановленню майданчиків у 2007-2008 роках, за яким нібито побудовано 300 дитячих та 100 спортивних майданчиків.

"Те, що ми побачили - вражає. Повноцінних майданчиків немає!  Жоден з них не відповідає не лише обсягу коштів, витрачених на нього, але й навіть європейським нормам. Частини конструкцій були  встановлені в осінньо-зимовий період лише для фото звіту. 19 мільйонів гривень, передбачених бюджетом, були просто вкрадені у дітей!" - заявляють у Блоці Кличка.

У зв'язку з цим депутати вимагають аудиту виконання попередньої програми, від секретаря Київради вимагають на найближчій сесії дати протокольне доручення на створення тимчасової контрольної комісії Київради з перевірки цільового використання коштів на будівництво дитячих і спортивних майданчиків у 2007 та 2008 роках.

"Кияни побачать великі грошові махінації, тільки-но буде викрито реальний стан виконання попередньої програми", - переконані у Блоці Кличка.

Як відомо, 19 червня Київрада затвердила Програму "Будівництво дитячих та спортивних майданчиків у Києві на 2009-2012 роки", згідно з якою передбачене будівництво 1723 дитячих майданчиків та 1120 спортивних майданчиків за кошти міського бюджету.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ