Трагедія на Воровського: авто впало в колектор і вибухнуло

30.06.2009  09:43

1 2 3 4 5 6
Фото "Сегодня"
У неділю о пів на другу ночі на вулиці Воровського сталася трагедія. Автомобіль "Черрі", у якому знаходились водій і пасажир, на величезній швидкості влетів у 16-метровий колектор.

Про це пише "Газета по-київськи".

За словами таксиста Сергія Коваленка, який був неподалік від місця події, "Черрі" неслася на такій швидкості, що в поворот на вулицю Боровського заходила на двох колесах - під нахилом.

"Кілометрів сто п'ятдесят на годину, не менше. "Черрі" неслася посередині дороги, може, водій не помітив загорожу - адже на цій ділянці немає жодного ліхтаря", - сказав очевидець.

Машина знесла дерев'яний паркан, проломила бетонний край колектора, що визирав з-під землі, зім'яла огорожу з арматури, і полетіла на дно "колодязя".

За словами Коваленка, коли автомобіль уже лежав внизу, з колектора повалив дим, звідти кликали на допомогу, але за мить машина вибухнула.

Полум'я з ями сягало вище триповерхового будинку, розташованого поруч. Навколо зібралася юрба жителів з найближчих будинків.

Хвилин за 10, як пише газета, приїхали дві пожежні машини, рятувальники залили колектор водою, але врятувати когось уже було неможливе. Кран, щоб витягти машину і тіла загиблих, приїхав тільки о пів на шосту ранку. А через день робітники уже відновили будівництво.

За словами виконроба "Київпідземшляху" Ігоря Ярового, довкола колектора була загорожа, на якій висіли габаритні ліхтарі, та стояв знак, що означає дорожні роботи, тому терба було їхати на дуже великій швидкості, щоб проломити два бетонних блоки, що на півметра стирчать із землі.

За попередніми даними, у "Черрі" знаходилися чоловік і жінка, а саме авто зареєстроване в Голосіївському районі.

На місці, де сталася трагедія, робітники ще з 2005 року прокладають нову трикілометрову водопровідну магістраль для питної води від вул. Глибочицької до вул. Володимирської.
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ