У мерії взялись за відведення землі


Історико-архітектурна пам’ятка-музей "Київська фортеця" отримала в постійне користування земельні ділянки на вул. Госпітальній, 16, 18, 24-а.

Про це повідомили на розширеному засіданні колегії КМДА.

Також у Головному управлінні земельних ресурсів планують провести рекультивацію земель, що не використовуються до кінця 2009 року.

На даний час звершено роботи по земельно-кадастровій інвентаризації територій всіх лісопаркових господарств міста ("Конча-Заспа", Дарницьке та Святошинське) та здійснюється робота по визначенню меж зелених зон на території Києва.

По низці розташованих на території столиці об'єктів природно-заповідного фонду вже виконані роботи з встановлення їх меж та оформлення документів, що засвідчують право користування землею. 

Крім того, ведеться робота з оформлення та погодження документації із землеустрою ще по 17 об'єктах природно-заповідного фонду Києва, повідомляє прес-служба КМДА. 

Розпочато роботи по оформленню права користування землями національного природного парку "Голосіївський".

Київською міською радою затверджено проекти землеустрою щодо відведення КП "Київпастранс" земельних ділянок для реконструкції зупинкових комплексів лінії швидкісного трамваю.

Протягом першого півріччя поточного року буде розроблено проект землеустрою щодо відведення для будівництва, експлуатації та обслуговування комплексу Вірменської Апостольської Церкви з храмом, будинком притчових, духовно-просвітницьких, супутніх приміщень, недільної школи та підземним паркінгом у Дарницькому районі.

Також оформлено право постійного користування земельними ділянками для експлуатації та обслуговування пам'яток фортифікації на вул. Саперно-Слобідській, 78.

"Українська правда. Київ"


powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ