Черновецький хоче співпрацювати з турецькими бізнесменами


Київська міська держадміністрація зацікавлена розвивати торгові та туристичні зв’язки з Антальєю, а також співпрацю з бізнесменами Туреччини. 

Про це заявив мер Києва Леонід Черновецький під час зустрічі з мером Великої Антальї (Республіка Туреччина) Мустафою Айкадин, повідомляє прес-служба КМДА.

"Київська міська влада зацікавлена розвивати співпрацю з бізнесменами Туреччини. Входження у столицю будь-якого іноземного бізнесу несе за собою позитивні наслідки у вигляді поповнення бюджету міста та створення нових робочих місць. Як міський голова, а у минулому – успішний бізнесмен, я гарантую підтримку іноземним бізнесменам, які хочуть працювати в столиці", - сказав Чернівецький.

Він наголосив, що особисто розглядатиме усі пропозиції, що надійдуть від турецької сторони та обіцяє всебічну підтримку київської влади. 

За словами Черновецького, у світлі підготовки Києва до Євро-2012 році, міську владу особливо цікавить досвід Туреччини у розвитку готельного господарства, ресторанного бізнесу та в цілому сфери обслуговування.

"Мені особисто дуже сподобався Київ, особливо що стосується розвитку інфраструктури. 
Ми готові до співпраці у сфері розвитку готельного господарства, ми маємо багато спеціалістів та відповідний досвід, яким можемо поділитися. Зокрема, у нас понад 1000 готелів, серед них 235 – п’ятизіркових", – розповів мер Великої Антальї Айкадин. 

Він запевнив, що буде радий особисто показати усе це Черновецькому та запросив мера разом з членами його команди відвідати Анталью.

Київський міський голова також наголосив, що він надзвичайно зацікавлений у тому, аби до столиці приїздило якомога більше туристів. І великий досвід туристичних компаній Туреччини може стати цьому в нагоді. 

"Українська правда. Київ"




powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ