У чотирьох районах Києва відключать гарячу воду



З 7 по 21 липня АЕК "Київенерго" буде проводити випробування теплових мереж частково у Подільському, Оболонському, Святошинському та Солом'янському районах .

У зв'язку з цим постачання гарячої води буде припинено, починаючи з 18.00 6 липня, повідомляє прес-служба "Київенерго".

Випробувальні зони теплових мереж розміщені в межах вулиць Електриків, Набережно-Лугової, Набережно-Хрещатицької, Боричевого Току, Боричевого узвозу, вулиці Кожум'яцької, Ярославського провулку, вулиць Фрунзе, Костянтинівської, Оленівської, площі Фрунзе.

Крім того, без гарячої води залишаться мешканці Балтійського провулку, вулиці Валківської, Гаванського провулку, вулиць Марка Вовчка, Новокостянтинівської, Петропавлівської, Садовського, Скляренка та Московського проспекту.

Доведеться гріти воду і жителям проспектів Космонавта Комарова (частково), 50-річчя Жовтня, вулиць Пшеничної, Академіка Корольова, проспекту Академіка Корольова, вулиць Симиренка, Григоровича-Барського, Великої Окружної, Зодчих, Жмеринської, Героїв Космосу та Строкача.

До початку випробувань місцеві системи теплоспоживання (опалення, гаряче водопостачання, вентиляція та ін.) мають бути повністю та надійно відключені від теплових мереж.

У разі виникнення пошкоджень теплових мереж подавання гарячої води затримуватиметься на час, необхідний для їх ремонту, йдеться в повідомленні прес-служби "Київенерго".

Крім того, компанія попереджає, що на вулицях, у садибах, підвалах будинків, де проходять теплові мережі, можуть виникнути пошкодження підземних трубопроводів з провалинами та викидом гарячої води на поверхню.

"Київенерго" закликає мешканців столиці бути обережними, попереджати дітей про небезпеку. А про провалини і місця виходу гарячої води просить повідомляти за телефонами:

Подільський, Оболонський райони - 425-19-98, 501-89-16, 425-25-64;
Святошинський район - 452-60-94, 452-68-92, 497-60-72;
Солом'янський район - 272-23-73, 497-60-72.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ