До кінця "ери Черновецького" залишилось кілька днів?



Фото TabloID
Упродовж кількох днів президент Віктор Ющенко виконає свій обов'язок перед громадою столиці та проведе термінову зустріч із адміністрацією міста, під час якої на основі даних слідчої комісії будуть зроблені висновки щодо подальшої роботи голови КМДА Леоніда Черновецького.

Про це на розширеній нараді у секретаріаті президента у понеділок заявила глава СП Віра Ульянченко.

У зустрічі на Банковій взяли участь народний депутат Кирило Куликов, лідер опозиційної фракції у Київраді Віталій Кличко та представники київської громади.

На нараді були розглянуті  рекомендації Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з питань розслідування діяльності мера Києва Леоніда Черновецького та Київської адміністрації, повідомляє прес-служба Блоку Кличка. 

Під час зустрічі Ульянченко заслухала  всі докази, викладені у звіті Комісії під головуванням Куликова, отримала претензії представників малого та середнього бізнесу Києва, представників профспілок, соціальної сфери щодо антинародних дій столичної влади.

Віталій Кличко, як лідер опозиційної фракції в Київраді наголосив на тому, що для європейського міста кожен день з такою владою - це  великий крок назад, тому не потрібно зволікати, а треба вжити відповідних дій терміново.      

"У президента зараз є всі підстави для негайного виконання рекомендацій більшості  парламентарів України, які проголосували за постанову щодо відсторонення голови КМДА ще 11 червня. Весь Київ чекає на вольове рішення з Банкової, що покладе край сьогоднішньому свавіллю", - сказав Кличко.

Він наголосив, що кожен день очікування "дарує" цій команді додаткові можливості для   грабунку Києва та зубожіння його мешканців".

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ