Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4a3b97a91f499/
Українська правда
Київ

Проти службовців ритуальної служби порушено кримінальну справу

20.06.2009  13:00

Прокуратура Подільського району Києва за матеріалами відділу боротьби з економічною злочинністю порушено кримінальну справу відносно службових осіб Ритуальної служби СКП "Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування" КМДА.

Як повідомляє прес-служба прокуратури, справу порушено за ч.2. ст.190 та ч. 1. ст. 364 кримінального кодексу (шахрайство, що завдало істотної шкоди потерпілому, та зловживання службовим становищем).

Встановлено, що протягом червня 2009 року службові особи цього комунального підприємства шляхом обману заволоділи коштами громадянина К. на загальну суму 30 400 гривень та $1000 - під виглядом вирішення питання щодо виділення місць на одному з міських кладовищ для поховання родичів громадянина.

На даний час у справі тривають слідчі дії, спрямовані на повне з'ясування всіх обставин події та встановлення всіх службових осіб, причетних до цих подій. 

Як відомо, раніше співробітники Подільського райуправління міліції при отриманні хабара затримали директора одного з кладовищ, розташованого на території цього району.

"Українська правда. Київ"

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.